BOOKING: 98942535 

Seværdigheder

fyrtaarnHirtshals Fyr / Bunker Museum

Hirtshals Fyr blev bygget og indviet i 1863 af Kong Frederik VII.

Kongens våbenskjold pryder hoveddøren på det 35 meter høje tårn. Når du har klatret de 144 trin til toppen, bliver du belønnet med en fantastisk udsigt. Lyset fra fyret kan stadig ses 25 km væk.

 

 

bunkermuseumBunkermuseet Hirtshals

Bunkermuseet fungerede under besættelsen som tyskerens 10. Batteri, var en del af Støttepunktsgruppe Hirtshals. Bunkeren skulle bruges til at beskytte Hirtshals fra angreb der kunne komme fra havet.  Man kan enten gå på opdagelse i de 54 udgravede bunkere selv eller få en guidet tur.

 

 

nordsoeenNordsøen Oceanarium

I Nordsøen Oceanarium kan du opleve 4,5 millioner liter havvand i det største akvarium i Europa.

Intet andet sted i verden kan du opleve det fascinerende dyreliv i Nordsøen med hajer og stimer af fisk i virkelighedstro omgivelser. I det nye "sælarium" kan du se de nysgerrige sæler på tæt hold. Legepladser, fisk og fiskerivarer udstillinger gøre et besøg på Nordsøen Center til en uforglemmelige oplevelse.

 

 

museumHirtshals Museum

Museet i Hirtshals er indrettet som et fisker hjem, bygget af kampsten fra 1880.

Udstillingen fortæller også om den tidlige fiskeri i Hirtshals, og to af de ældste lokale bådtyper er udstillet i bådehus. 

Se vores billedegalleri, Se link til seværdigheder

Hirtshals  Camping  | Kystvejen 6 | 9850 Hirtshals | Tel. 98942535 
E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Web: www.hirtshals-camping.dk
Hirtshals Camping © 2017 All Rights Reserved