Gæsterne siger

Gæsterne siger …

Fin lille campingplads med sød personale Vi sov én nat i én af de nye hytter. De duftede stadig nyt og dejligt og alt var rent og pænt. Alt var nemt at finde på campingpladsen. Vi bestilte rundstykker til næste morgen som man allerede kan hente fra kl 7 af, en dejlig service. Bruser og toiletter var rene og stranden lige rundt om hjørnet. Det tog os omkring 12 min at gå fra campingpladsen til Hirtshals gågade. En fin oplevelse.

Constanzestengert

Dejligt personale, smilende, glad og imødekommende Skøn campingplads der tænker på familier, den er ikke fyldt med drukkenbolte som man ellers ser på mange af Nordjyllands pladser. Derud over er der en fantastisk natur og en super dejlig udsigt til havet, det bliver simpelthen ikke smukkere. Pladsen er alt i alt udenmærket og stemmer ok overens med prisen.

Louise V. Holm

Et stort godt organiseret campingplads Det er en kæmpe campingplads ved kysten i det nordlige Danmark. Vi brugte det til 1 nat efter passage fra Langesund i Norge i Hirtshals. The ship fik i en 7:00 og mange af reservationer i stedet uden en forud reservationer. Receptionen, er vel-organiseret og hurtigt og det er det vigtigste du får tildelt en plads nummer. Det er et meget blæsende stedet, men rent og toilettet faciliteterne var fantastisk med masser af brusere. Der er også en tv-stue og køkken område, der er en fantastisk for dem under et lærred. Hirtshals by ligger i gåafstand til det Bunker museum, akvariet er også i byen, og var det ikke for at rejste ned til Holland til at fange på færgen næste dag ville vi har boet længere tid i Hirtshals er en spændende by. Kan ikke huske hvad det koster præcis men det virkede ud på ca. £23 . 00 I en bane, 2 voksne og elektricitet. Der er også gratis WIFI.

Helensburgh

Dejlig camping og faciliteter med framragende udsigt Vi har været her flere gange, og vil helt sikkert vende tilbage. Der er gåafstand til Hirtshals by og attraktioner Hirtshals Fyr og Bunker museum. Camping området er fladt med en fremragende udsigt mod havet.

Tron O